در این جلسه مقرر شد کارگروه مشترک میان انجمن دوستی ایران و چین و گروه دوستی پارلمانی دو کشور برای همکاری و همفکری بیشتر با هدف کمک به پیشبرد روابط دو جانبه تشکیل شود.
امیرآبادی فراهانی با اشاره به ظرفیت های انجمن دوستی ایران و چین، یادآور شد که این انجمن و اعضای آن که تجربه ارزشمندی در حوزه چین شناسی و روابط ایران و چین دارند، می توانند مشاورین خوبی برای مجلس و دولت در خصوص امور مرتبط با روابط دو کشور باشند و با رهنمودهای خود، به پیشبرد و توسعه مناسبات دوجانبه کمک کنند.
بروجردی به عنوان رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، معاون پیشین وزارت امور خارجه و نیز سفیر اسبق جمهوری اسلامی ایران در چین، نقش محوری مجلس شورای اسلامی را به عنوان نهاد نظارتی برای پیگیری امور مرتبط با روابط ایران و چین و ترغیب دستگاه ها و نهادهای ذیربط برای تحرک بخشیدن بیشتر به روابط دوجانبه، مورد تاکید قرار داد.
بروجردی با اشاره به برخی ویژگی های چین ازجمله دست برتر این کشور در حوزه فناوری، اقتصاد و صنایع مختلف در جهان، بر ضرورت بهره مندی بیشتر ایران از ظرفیت های منحصر به فرد چین و عملیاتی و فعال شدن قراردادهای همکاری میان دو کشور تاکید کرد.
ضرورت تقویت شناخت مردم و مسئولان کشور نسبت به یکدیگر، بهره مندی حداکثری از فناوری پیشرفته چین در ایران ازجمله درحوزه ریلی و قطارهای پرسرعت، هوش مصنوعی و … ، اصلاح نگاه افکار عمومی دو کشور نسبت به یکدیگر، فراهم کردن زمینه مناسب برای جذب گردشگران پرتعداد چینی ، تشکیل کارگروه های مشترک بین انجمن و گروه دوستی پارلمانی در حوزه مختلف برای پیگیری امور مرتبط با روابط دو کشور از جمله موضوع هایی که بود که در این جلسه مطرح شد و مورد تاکید قرار گرفت.